Nationaal Symposium Bodemenergie op 23 mei
  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. Evenement
  4.  → Nationaal Symposium Bodemenergie op 23 mei

Op donderdag 23 mei organiseren we opnieuw het Nationaal Symposium Bodemenergie, hét evenement voor eindgebruikers, maar ook voor vertegenwoordigers van overheden, commerciële partijen en andere geïnteresseerden in bodemenergie. Evenals in voorgaande jaren presenteren we tijdens het populaire kennisevent van het Gebruikersplatform Bodemenergie veel verschillende, inhoudelijke lezingen. Praktisch elke presentatie is erop gericht om van de eindgebruiker of eigenaar van een WKO-systeem een betere beheerder en exploitant te maken.

De middag begint met de opening door dagvoorzitter Henk van Zoelen en een keynote presentatie van Nienke Maas, senior-adviseur duurzame energie bij TNO. Zij reikt vervolgens ook de WKO Duurzaamheid Award uit. Daarna neemt Annechien ten Brink, van gastheer a.s.r., het stokje over om te vertellen over de verduurzamingstappen die a.s.r. onderneemt en die nog op de planning staan. Na een korte pauze hervatten we het programma met de inmiddels welbekende parallelsessies. De drie thema’s dit jaar zijn:

  • ‘De impact op toepassing van bodemenergie met betrekking tot nieuwe wetten’, zoals consequenties invoering omgevingswet op Bodemenergie en de stand van zaken omtrent Collectieve Warmtewet,
  • ‘Optimalisatie en innovatie van WKO-systemen’,
  • ‘Toepassingen van bodemenergie in de energietransitie’.

Wilt u dit symposium niet missen, schrijf u dan hier alvast in. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Meer evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.