Uitnodiging: ALV met interactieve sessies werkgroepen op 6 april 2023

Landgoed Groot Kievitsdal Hilversumsestraatweg 19Baarn,

Het bestuur van Branchevereniging Bodemenergie nodigt alle leden graag uit voor de volgende Algemene Ledenvergadering, op donderdag 6 april 2023. Deze vindt plaats op een centrale locatie in Baarn: Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19. Tijdens de middag zijn er ook diverse sessies waarbij u zelf in gesprek kunt gaan met de voorzitters van onze vijf werkgroepen en is er volop gelegenheid om collega's uit de branche te spreken en te netwerken.

Symposium Bodem Breed

Stadhuis Arnhem en Provinciehuis Arnhem Markt 11Arnhem,

Op donderdag 13 april wordt alweer de 34e editie van het Symposium Bodem Breed georganiseerd in het Stadhuis van Arnhem en in het Huis der Provincie van Gelderland. Deze keer staat het onderwerp bodemenergie niet op het programma, maar wel andere relevante aspecten van bodem en klimaat, de omgevingswet en bodem- informatiesystemen.

Workshop Opslag van energie in vele vormen: Kies energie uit eigen bodem!

Technische Universiteit Eindhoven De Rondom 70Eindhoven,

Op donderdag 13 april organiseren Gebruikersplatform Bodemenergie en de TU Eindhoven bij de universiteit een workshop over innovatieve opslagtechnieken. Met de groei van duurzame energiestromen neemt het belang van energieopslag snel toe.

Nationaal Symposium Bodemenergie

a.s.r. Archimedeslaan 10, Utrecht, Utrecht

Op donderdag 11 mei staat het jaarlijkse Nationaal Symposium Bodemenergie op het programma. Net als vorig jaar vindt dit evenement plaats in het hoofdkantoor van asr in Utrecht.

Spreekuur voor gemeenten

online

Ook in 2023 organiseert het Gebruikersplatform Bodemenergie meerdere malen een spreekuur. Dit spreekuur is specifiek gericht op ambtenaren van gemeenten en andere overheidsdiensten, maar kunnen ook door andere ge├»nteresseerden worden […]