Workshop over aquathermie in The Mall of the Netherlands

Dunea Plein van de Verenigde Naties 11-15Zoetermeer,

Op het hoofdkantoor van Dunea in Zoetermeer zijn we op 26 september te gast voor een workshop over ‘Duurzaamheidstoepassing bodemenergie met aquathermie in The Mall of the Netherlands’.

Symposium TEA: Aquathermie in een stroomversnelling – donderdag 28 september

Waterschap Vallei en Veluwe Steenbokstraat 10Apeldoorn,

Aquathermie wordt steeds belangrijker als bron voor duurzame verwarming en koeling in de gebouwde omgeving. Waterschappen streven naar klimaatneutraliteit in 2035 en willen de ontwikkeling van thermische energie uit afvalwater (TEA) op rioolwaterzuiveringen stimuleren. Netwerk Aquathermie, Unie van Waterschappen, Energie- en Grondstoffenfabriek en Stowa organiseren hier op donderdag 28 september een interessant symposium over, bij […]

Webinar ‘Hoe organiseer je als gemeente een succesvolle warmtetransitie’

online

Nu zo ongeveer iedereen zich bewust is van de noodzakelijke energietransitie, nemen bewoners steeds vaker het heft in eigen handen. In toenemende mate regelen zij zelf de overstap en kiezen ze het liefst zelf een oplossing, die volgens hen het beste is. Zo ontstaat een ongecoördineerde groei aan oplossingen. Dat kan slimmer.

Geothermal Heat Pump Days 2023

Op 16 en 17 november a.s. organiseert EGEC de Geothermal Heat Pump Days 2023 in Berlijn. Hieronder vindt u meer informatie over het event, hoe u zich kunt aanmelden en hoe u een bijdrage kunt leveren met een presentatie van uw onderzoek of case study:

ALV en Kennismiddag Relevante Wetgeving voor Bodemenergie

Landgoed Groot Kievitsdal Hilversumsestraatweg 19Baarn,

Op 30 november 2023 wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Ook deze keer wordt dit méér dan een ALV en staat de dag ook in het teken van collegiaal contact en kennis delen. Zo kunnen we van elkaar leren en mogelijke obstakels en uitdagingen bespreken. Er staan belangrijke onderwerpen op de agenda, dus zorg dat u erbij bent!