Campagne draagvlak energietransitie van start + Open Energie Dag

jul 14, 2021

  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Campagne draagvlak energietransitie van start + Open Energie Dag

De campagne ‘Daar krijg je energie van’ is van start! Het doel van de campagne is het versterken van kennis en (lokaal) enthousiasme voor de energietransitie en duurzame systemen. Met onderbouwde informatie en goede voorbeelden, laten we zien waar de duurzame energiesector aan werkt.

Het hoogtepunt in deze campagne is de Open Energie Dag op 11 september 2021. Tijdens de jaarlijkse Open Energie Dag openen duurzame energieprojecten de deuren om een breed publiek kennis te laten maken met hun project. De eerste locaties zijn hiervoor reeds aangemeld.

U vindt de campagnewebsite hier: www.daarkrijgjeenergievan.nl

Branchevereniging Bodemenergie is mede-initiatiefnemer van dit gezamenlijke initiatief van de NVDE en (branche-)organisaties: Vereniging Warmtepompen, NWEA, Holland Solar en EnergieSamen. Leden van Branchevereniging Bodemenergie, die hun duurzame project aan een breed publiek willen laten zien, kunnen zich nog aanmelden door het Formulier Open Energie Dag te downloaden, in te vullen en te versturen naar Sandy Hoogendijk, via het e-mailadres communicatie@bodemenergie.nl.