Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie op 4, 5 en 6 juli: nog enkele plaatsen vrij!

jun 15, 2023

  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. branchevereniging
  4.  → Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie op 4, 5 en 6 juli: nog enkele plaatsen vrij!

Ben jij een professional die betrokken is bij ondergrondse en bovengrondse bodemenergiesystemen in de gebouwde omgeving? Wil je graag je kennis vergroten en een expert worden op het gebied van duurzame energie uit eigen bodem? Dan is de Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie de perfecte stap voor jou!

Deze cursus biedt een solide basis voor het begrijpen en ontwerpen van bodemenergiesystemen, als je daar nog niet zo veel ervaring mee hebt. Of je nu een ontwerper, adviseur, installateur, grondboorder of  projectleider bent: deze cursus is essentieel om alle benodigde basisinformatie te leren.

Wat wordt er in de Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie behandeld?

De essentiële onderdelen die zowel een ondergrondse als bovengrondse ontwerper moet weten, worden in de basiscursus. Er wordt gewerkt volgens de huidige normen voor bodemenergie volgend uit de AMvB’s, uitgewerkt in het SKIB-protocol voor de ondergrond. Voor de bovengrond is dit uitgewerkt in de ISSO 39 voor open systemen. Voor de gesloten systemen is voor de bovengrond zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande ISSO publicaties 72 en 80. Na het volgen van de basiscursus kent de cursist de basis ontwerpregels voor zowel ondergrondse als bovengrondse systemen. Daarna wordt de cursus met een examen (via Cito) worden afgesloten.

De cursus wordt gegeven op de Kas meeting-eventlocatie, De Bleek 13, Woerden en duurt 3 dagen.

Aanmelden

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Schrijf je vandaag nog in voor de Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie en word een gewaardeerde expert in dit snelgroeiende vakgebied!

Kijk hier voor meer informatie: Cursus B: Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie | Bodemenergie. Het aantal beschikbare plaatsen voor 4, 5 en 6 juli is beperkt, dus wacht niet te lang!

Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldformulier.