Kom 19 mei naar het Nationaal Symposium Bodemenergie

apr 15, 2022

  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. bodemenergie
  4.  → Kom 19 mei naar het Nationaal Symposium Bodemenergie

Na twee lastige coronajaren is het eindelijk zo ver. Op 19 mei aanstaande hopen we iedereen te kunnen ontvangen op het Nationaal Symposium Bodemenergie. Wil je in een korte tijd up-to-date worden gebracht over de actuele ontwikkelingen rondom bodemenergie? Kom dan naar ons jaarlijkse symposium Bodemenergie dat we bij a.s.r. Nederland in Utrecht organiseren.

Peter Kuipers Munneke
We starten de middag met een boeiende lezing door gastspreker en meteoroloog Peter Kuipers Munneke. Na zijn presentatie reikt hij ook de WKO Duurzaamheid Award uit. Deze onderscheiding is een erkenning voor de inzet van een eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem. Vervolgens bespreekt Adri Meijdam, voormalig specialist MVO bij a.s.r. Nederland, de inspanningen die zijn bedrijf levert om het hoofdkantoor ‘Paris Proof’ te maken.

Keuze uit negen kennissessies
Na een korte pauze kunnen alle bezoekers deelnemen aan drie verschillende kennissessies. Van 15.00 uur tot 16.30 uur vinden er, verdeeld over drie zalen, in totaal negen parallelsessies plaats, die elk ongeveer 25 minuten duren. De drie ‘lezingen-routes’ hebben elk een eigen thema. Na afloop van de laatste parallelsessies volgt de samenvatting en afsluiting, waarna er gelegenheid is om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je dit boeiende en gezellig symposium bijwonen, download dan de uitnodiging en bekijk welke sessies jij zou willen volgen. We hopen je op 19 mei in Utrecht te mogen ontmoeten.

Schrijf je in voor het symposium