Heeft u uw doelgroep al uitgenodigd voor de Open Energie Dag?

aug 11, 2021

  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Heeft u uw doelgroep al uitgenodigd voor de Open Energie Dag?

Op 11 september 2021 wordt de eerste Open Energie Dag georganiseerd. Heeft uw organisatie al een locatie aangemeld? En heeft u uw doelgroep al geïnformeerd? Grotere energieprojecten, bodemenergieprojecten, zon- en windparken, aquathermie- en collectieve warmtesystemen kunnen zich nog aanmelden voor de Open Energie Dag.

Wat is de Open Energie Dag?
Duurzame energieprojecten in heel Nederland openen de deuren om heel Nederland kennis te laten maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie. De Open Energie Dag is onderdeel van de ‘Daar krijg je energie van’-campagne die de NVDE gestart is in samenwerking met Branchevereniging Bodemenergie, Vereniging Warmtepompen, NWEA, Holland Solar en Energie Samen.

Op dit moment hebben al ruim 35 mooie projecten zich aangemeld voor de Open Energie Dag. Het zijn heel uiteenlopende energieprojecten, zoals zon- en windparken, biomassacentrales, aquathermie-, bio-energie- en bodemenergieprojecten. We hopen gezamenlijk zo veel mogelijk projecten te werven, zodat overal in Nederland mogelijkheden zijn om een locatie in de buurt te bezoeken.

Wilt u de deuren van uw energieproject ook openen voor publiek op 11 september? Of heeft uw organisatie meegewerkt aan een mooi project, waar u in dit kader graag de aandacht op wilt vestigen? Meld de te bezoeken locatie dan aan voor de Open Energie Dag via het formulier op de website: www.daarkrijgjeenergievan.nl/open-energiedag/

Praktische informatie
Doet een locatie mee aan de Open Energie Dag? Dan kunnen ze zelf de dag naar eigen inzicht vormgeven: het precieze programma en de praktische organisatie op de locatie zelf wordt overgelaten aan de creativiteit van de organisatoren. Na aanmelding ontvangen de deelnemende projecten een toolkit van de NVDE, met beeldmateriaal om te gebruiken in de eigen on- en offline communicatie en een voorbeeldpersbericht voor de lokale media.

We hopen dat u óók een meedoet, met een mooi bodemenergieproject!