Cursussen bodemenergie volgen, óók in coronatijd!

jan 21, 2021

  1. Bodemenergie
  2.  → 
  3. bodemenergie
  4.  → Cursussen bodemenergie volgen, óók in coronatijd!

De kwaliteit van opgeleverde installaties en de wettelijke vereisten daarvoor, moeten altijd geborgd zijn. Daarom is het, ook in deze lastige coronatijd, belangrijk dat onze mooie opleidingen onverminderd doorgang vinden. En dat lukt!

We zien dat de diverse coronamaatregelen van de overheid ook een enorme impact hebben op onze cursusorganisatie. Dit komt bijvoorbeeld doordat we steeds grotere cursusgroepen hebben. We zien ook dat de omgang met corona per leerling of docent verschillend is. Dit varieert van mensen die geen enkel persoonlijk contact willen of mogen hebben tot mensen die binnen de restricties juist fysiek onderwijs wensen te volgen. Ook zijn er wensen om met een hybride variant te gaan werken (deels fysiek en deels online).

Uiteraard respecteren wij zowel de restricties vanuit de overheid als de persoonlijke afwegingen van docenten en studenten. Omdat wij dezelfde coronarichtlijnen als het MBO-onderwijs volgen, zijn de cursussen tot 9 februari in ieder geval uitsluitend digitaal te volgen. Daarnaast hebben wij binnen onze Werkgroep Cursussen afgesproken om cursisten voorlopig de mogelijkheid te bieden uitsluitend digitaal deel te nemen, ook na 9 februari. Ook als wij een fysieke cursus geven is die mogelijkheid aanwezig. Wij vragen deelnemers die dat willen, dit tijdig (3 werkdagen van tevoren) aan te geven bij de cursusorganisatie.

In het kort:

(1) Wij volgen de MBO-richtlijnen voor fysiek onderwijs.
Dus: als deze scholen gesloten zijn, worden ook onze cursussen volledig digitaal gegeven

(2) Fysieke cursussen zijn vanaf nu hybride en kunnen naar wens digitaal gevolgd worden.
Dit dient uiterlijk 3 werkdagen van tevoren aan de cursusorganisatie te worden doorgegeven

(3) Digitale cursussen van één dag worden opgesplitst in twee dagdelen.
Dit komt ten goede van de concentratie en het kunnen opnemen van de lesstof

(4) Onze cursusorganisatie is zeer flexibel in het omboeken naar andere dagdelen, indien dat gewenst is

Op deze manier bieden wij onze leden en cursisten alle mogelijkheden om de kennis op peil te brengen en te houden, klaar te zijn voor de examens en zo de kwaliteit in de branche te borgen.

Kijk snel verder voor een overzicht van onze cursussen en hoe u zich kunt aanmelden.